Førstegangskjøper Anne Elfrida (21) nyter livet i sin nye leilighet i Skråtorp Hageby

Publisert: 03. Jun 2024

Et par dager før 17. mai flyttet Anne Elfrida inn i sin helt egen leilighet i Skråtorp Hageby i Råde. Det har hun ikke angret på.

«Welcome to my dreamhouse»

Det er liten tvil om at det er en jente som bor i leiligheten. Ved inngangsdøren blir vi møtt av en Barbie-dørmatte med teksten «Welcome to my dreamhouse», og ulike nyanser av rosa går igjen i interiøret.

Fra Onsøy til Råde

21-åringen flyttet fra barndomshjemmet på Onsøy i Fredrikstad, hvor hun bodde sammen med foreldrene sine. At valget falt på Skråtorp Hageby var delvis en tilfeldighet kombinert med at hun har familie i nærheten og dermed hadde en tilknytning til Råde fra før:­

­- Jeg begynte helt tilfeldig å titte. Så fikk jeg opp annonsen for Skråtorp Hageby og syntes det så veldig fint ut. Jeg viste annonsen til mamma og pappa. De var enige med meg, og da bestemte vi oss for at jeg skulle kjøpe her, sier Anne Elfrida.

Har spart til leilighet i flere år

Det er ikke enkelt å være førstegangskjøper i dagens boligmarked, men takket være flere års sparing kombinert med litt hjelp fra foreldrene sine, kan Anne Elfrida i en alder av bare 21 år altså nyte tilværelsen i sin splitter nye toroms i Skråtorp Hageby. 

Da hun startet boligjakten, hadde Anne Elfrida bestemt seg for at hun ønsket nybolig, samt at hun ville kjøpe fremfor å leie. Ettersom hun jobber som helefagarbeider på Kalnes sykehus i Moss, ønsket hun å bo nærmere Råde fremfor Fredrikstad sentrum.

- Jeg hadde ikke lyst til å bo i byen, jeg trives bedre med litt mer plass, ro og grønt rundt meg. Det får jeg her, i tillegg til at det er kort vei til både butikker, kollektivtrafikk, E6 og ikke minst arbeidsplassen min på Kalnes, sier Anne Elfrida.

Det er en stor ære å bygge folks fremtidige hjem

Glenn Tenstrand er anleggsleder i Hersleth Entreprenør, og har jobbet med Skråtorp Hageby gjennom hele byggeperioden. Han er opptatt av å hele tiden være ydmyk på at vi ikke bare bygger et leilighetsbygg, men at vi faktisk bygger hjem.

- Jeg blir både stolt og rørt når vi overleverer et så vellykket prosjekt som dette. Det å treffe spente og glade kjøpere både underveis og ved overlevering er en av de tingene jeg verdsetter høyt ved jobben min, og jeg gleder meg like mye hver gang, sier Glenn.

Vi takker så mye for tilliten, og ønsker Anne Elfrida lykke til i sitt nye hjem!

Fakta om Skråtorp Hageby

Skråtorp Hageby ble bygget i tidsrommet vinter 2023 til våren 2024, og er et borettslag med 22 leiligheter. Skråtorp Hageby ligger i et veletablert boligområde med umiddelbar nærhet til Karlshus sentrum i Råde, Råde stasjon og E6. Byggherre er Skråtorp Hageby Borettslag AS. 


DiarrowCMS

"Welcome to my dreamhouse" og ulike nyanser av rosa bidrar til å sette et personlig preg på leiligheten. 

DiarrowCMS

Kjøkkenet er favorittstedet i leiligheten. Her kan Anne Elfrida nyte lys fra to sider og flott utsikt over det hyggelige nabolaget.

DiarrowCMS

Anna Elfrida trives godt i sofakroken i sitt nye hjem. 

DiarrowCMS

Stuen er lys og luftig, med direkte adkomst til den overbygde uteplassen.

DiarrowCMS

- Det å treffe spente og glade kjøpere både underveis og ved overlevering er en av de tingene jeg verdsetter høyt ved jobben min, og jeg gleder meg like mye hver gang, sier Glenn Tenstrand, anleggsleder i Hersleth Entreprenør AS.

DiarrowCMS

Skråtorp Hageby består av 22 leiligheter, og har en sentral beliggenhet i et etablert boområde rett ved Karlshus sentrum.

DiarrowCMS

Leiligheten til Anne Elfrida ligger i 1. etasje, med uteplass på begge sider.

DiarrowCMS

Ingen plenklipping: Uteplassen har fått kunstgress for enkelt vedlikehold.