Tore Moskvil ansatt som ny økonomisjef

Publisert: 11. Nov 2020

Stillingen er nyopprettet og Tore Moskvil tiltrådte 2. november 2020. Han vil få et overordnet ansvar for økonomifunksjonen i selskapet.

–  Vi er glade for å få Tore med på laget. Han har solid erfaring og bringer med seg et sterkt faglig fundament som vil bidra til å styrke selskapets videre utvikling, sier adm. direktør Reinert Hersleth.

 Erfaring fra prosessindustri

Tore Moskvil er 43 år og bosatt i Råde. Han er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Agder og har bred erfaring innen økonomi, revisjon og finans. Han har jobbet flere år i VPK Packaging. Hans bakgrunn fra et stort konsern i prosessindustrien danner et godt grunnlag for hans nye stilling i Hersleth Entreprenør, der han skal jobbe med økonomi og finans på tvers i selskapet.

 –  Jeg ser frem til å bli kjent med en helt ny bransje, samtidig som jeg ser mange likhetstrekk med prosessindustrien. I bunn og grunn dreier det seg om produksjon med mange innsatsfaktorer og fokus på marginer. Hersleth Entreprenør er et solid og veldrevet familieselskap, og jeg ser det som mitt viktigste bidrag å utvikle finansfunksjonen og samtidig bidra til fortsatt forsvarlig drift av selskapet og derigjennom trygge arbeidsplasser, sier Tore Moskvil.

 Tore vil rapportere til administrerende direktør, og arbeidssted er på Hersleth Entreprenørs hovedkontor på Såner i Vestby. Stillingen tilhører avdelingen for økonomi og administrasjon som totalt teller tre medarbeidere.