Karriere

Har du lyst til å jobbe hos oss?

I Hersleth Entreprenør AS er vi opptatt av trygge arbeidsplasser. Vår unike styrke ligger i at vi benytter egne ansatte til både planlegging og produksjon. Dette sikrer full kontroll på alle ledd i byggeprosessen. Vi satser på våre medarbeidere, og kan tilby et stabilt og trygt arbeidsmiljø med høy kompetanse og mange spennende karrieremuligheter. 

Ledige stillinger

Vi søker riggarbeider for fast ansettelse

Vi er på jakt etter en dyktig riggarbeider til varierte oppdrag på våre prosjekter i søndre del av Viken. For å lykkes hos oss er det viktig at du har en positiv innstilling, jobber selvstendig og trives med å jobbe i et team. Du vil ha kontakt med UE, oppdragsgivere og kollegaer, noe som stiller krav til samarbeidsegenskaper og serviceinnstilling. Se hele stillingsutlysningen på Finn.no.

Vi søker tømrer/tømrerlag/BAS for fast ansettelse

Vi  har stor ordrereserve i årene fremover, og ønsker derfor å ansette dyktige tømrere/tømrerlag til varierte oppdrag i søndre del av Viken. Vi har behov for tømrere både til rehab og akkordarbeid. Se hele stillingsutlysningen på Finn.no.

Vi er en tariffbedrift og forholder oss til Fellesoverenskomsten for byggfag. Vi streber etter å jobbe akkord og mener at dette er til det beste for både arbeidstaker og arbeidsgiver.


Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk, og tar løpende imot åpne søknader, også fra nyutdannede. 

Fyll ut søknadsskjema her eller send en e-post til karriere@hersleth.no.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Andreas Nilsen på tlf. 47 88 44 66 eller Reinert Hersleth på tlf. 917 09 120.

Er du student eller nyutdannet?

Sommerjobb

Vi har som mål å ansette inntil to studenter på sommerjobb hos oss hvert år. Jobben består hovedsakelig i ulike praktiske og administrative støttefunksjoner på byggeplass. Antall stillinger avgjøres basert på arbeidsmengde og behov. Send en e-post til karriere@hersleth.no dersom du er interessert i sommerjobb.

Oppgavesamarbeid

Vi er interessert i å komme i kontakt med studenter som søker oppgavesamarbeid i forbindelse med sine studier. Vi er åpne for ulike temaer innenfor både bygg- og anlegg og eiendomsutvikling. Vi oppfordrer derfor studenter med aktuelle temaer til å ta kontakt med oss. Send en e-post til post@hersleth.no, så videreformidler vi kontakt med rette vedkommende hos oss.

Stipendordning

Vi tilbyr ulike stipendordninger for gode kandidater som kan se for seg en karriere hos oss etter endte studier.

Vi ansetter nyutdannede

Vi har en filosofi om å ansette en nyutdannet kandidat hvert år. Vi oppfordrer derfor sisteårsstudenter til å søke på relevante utlyste stillinger, eller sende oss en åpen søknad.

30 års erfaring

Hva skal egentlig til for å bygge et hus, et kontorbygg, en kirke, en skole, en butikk eller en idrettshall?  Vi er stolte av at vi gjennom 30 år har vært med på å bygge hjem, arbeidsplasser, kultur, læreglede og drømmer. I denne filmen kan du bli litt bedre kjent med hvem vi er og hva vi står for.