Våre tjenester

NYBYGG, OMBYGGING OG REHABILITERING

Hersleth Entreprenør utfører bygg- og anleggsprosjekter som totalentreprenør, generalentreprenør eller hovedentreprenør. Vi kan gjennomføre alle faser av byggeprosessen - fra utforming av skisser til sluttføring av prosjekt. Gjennom våre over 30 år i bransjen, har vi opparbeidet oss en solid merittliste, som gjenspeiler bredden i vår daglige virksomhet:

  • Skole og barnehage
  • Bolig
  • Kirke og kultur
  • Helse og omsorg
  • Kontor og næring
  • Industri

De siste årene har vi blitt håndplukket til flere prestisjejobber, som restaurering av historiske byggverk. I tillegg har vi bygget flere monumentale bygg, som kirkebygg, kulturbygg, politistasjoner, tinghus, hotell og andre kulturbærende prosjekter. 

ELEMENTPRODUKSJON

Hersleth Entreprenør driver prefabrikasjon av både større og mindre bygg i egne lokaler på Årvoll i Rygge. De ulike elementene sendes til byggeplassen for enkel og rask montering av bygget. 

Dette innebærer at arbeidet som utføres på byggeplassen reduseres betraktelig, da en større del av produksjonen foregår i kontrollerte former og tørre omgivelser. Prefabrikasjon er et viktig satsningsområde for oss i Hersleth Entreprenør, da det igjennom en høyere grad av industriell produksjon bidrar til å sikre god kvalitet og gode løsninger. Her er man garantert en svært rask og effektiv byggeperiode. 


DiarrowCMS


DiarrowCMS


DiarrowCMS


DiarrowCMS

SYSTEMHUS

Hersleth Entreprenør er leverandør av boliger fra Systemhus, ved planlegging og utvikling av boligfelt og større boligområder.

Som medlem i Systemhus kan vi levere boliger med god og tidsriktig design. Systemhus er Norges eldste huskjede, og jobber kontinuerlig med å utvikle boliger med logiske og funksjonelle planløsninger - som også tar hensyn til miljøet. 

DiarrowCMS