Årets bedrift i Vestby

Publisert: 27. Apr 2017

Vestby Bedriftsforum har kåret Hersleth Entreprenør til «Årets bedrift» i Vestby.

Fra VestbyAvis.no, av Tore Kubberød; 


Et av høydepunktene på Vestby Bedriftsforums årsmøte er kåringen av «Årets bedrift». Eller det vil si, i fjor valgte foreningen å avstå fra kåringen.

– Vi legger lista høyt når vi skal kåre «Årets bedrift». Derfor ble det i fjor ingen kåring. Men i år var vi ikke i tvil, smilte styreleder Jan Oscar Svae da han skulle kunngjøre vinneren og dele ut premien.

Jubilant

«Årets bedrift 2017» i Vestby er Hersleth Entreprenør AS.

– De kan i år feire at det er 25 år siden firmaet startet. Thorleif Hersleth og nå sønnen Reinert har bygget opp et solid firma med hovedkontor på Såner og som har Oslo, Akershus og Østfold som de nedslagsfelt.

To kirker i Vestby

Hersleth Entreprenør AS har over 70 ansatte og fikk i fjor en omsetning på 335 millioner kroner.

– De har gjennom alle år vist seg som en seriøs aktør som setter lover, regler, sikkerhet og ansattes trivsel foran alt annet. De er godkjent lærebedrift for inntil ti% lærlinger og de er registrert som et Miljøfyrtårn. Opp gjennom årene har de vært en betydelig samarbeidspartner for Vestby kommune, og de er ved å bruke lokale leverandører en viktig bidragsyter til det øvrige næringslivet i kommunen, sa Jan Oscar Svae før han overrakte utmerkelsen til Reinert Hersleth.

– Vi setter stor pris på denne kåringen. Det er morsomt å bli lagt merke til. Vi har nå holdt til i Vestby i 25 år og stein for stein bygd oss større. Vi er stolte av samarbeidet med Vestby kommune og kanskje spesielt de to kirkene vi har bygget her i Vestby. Dessuten håper vi at vi også i fremtiden kan være med på å sette vårt preg på kommunen, blant annet gjennom sentrumsplanen, sa Reinert Hersleth.

Det synlige beviset for at Hersleth Entreprenør er «Årets bedrift» i Vestby er et diplom samt et bilde signert Hølenkunstneren Elin Stranger.