Ringvollkollen

Nybygg av 47 boliger for Ringvollkollen Boligutvikling AS.

Ringvollkollen blir et unikt boligkonsept som er prosjektert ned til minste detalj. RBU har sammen med sine samarbeidende aktører utviklet et boligkonsept som passer de aller fleste. Boligene har unike detaljer i utforming og de er nøye prosjektert i terrenget. Dette blir perfekt for deg som ønsker å bo i moderne energieffektive boliger med naturen rundt seg.

Dette blir boliger som imøtekommer dagens behov og krav på mange måter! Samtlige boliger er prosjektert med kombinerende energitiltak som gir innflyttere lave strømkostnader og lavt miljøavtrykk.

Det nye boligfeltet vil ha stor lekeplass med familievennlig omgivelser som er tilknyttet stier og grønne passasjer i området.

Boligene leveres med vannbåren varme og varmepumpe med gjenvinning, balansert ventilasjon. Takene er prosjektert for best mulig utnyttelse av solenergi. Alle rekkehus leveres med solcelleanlegg på taket.

Boligene er tilpasset slik at de kan bygges med veggelementer fra Hersleth Entreprenør sin egen elementproduksjon på Årvollskogen i Rygge. Bruk av elementer bidrar til en mer effektiv byggeprosess og kortere byggetid.

Les mer om Ringvollkollen her.